Sessie

Er zal in een sessie uitgegaan worden van de hulpvraag of hulpvragen van een cliënt. Meestal is dat één thema waar ik mee aan de gang kan. Er wordt direct met de behandeling gestart. Daar waar een vraag is, wordt informatie verstrekt om tot bewustzijn te kunnen komen. De energie toont wat er in een sessie nodig is en welke methode ik moet gebruiken om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

 

In directe afstemming met de hogere wezensdelen van een cliënt en zijn of mijn begeleiders van licht wordt de sessie gegeven. Het accent bij een sessie ligt op het voelen van de energie. Er wordt geprobeerd voorbij te gaan aan de verhalen, voorbij aan rationalisaties van gebeurtenissen.

 

Er wordt via de ogen of via de voeten gewerkt. Door aanraking van het lichaam komt heel veel informatie vrij van dingen die er in de tijd gebeurd zijn met een cliënt. Meestal ervaren de cliënten dat de energie in hun lichaam gaat stromen en voelen ze waar het niet stroomt. De pijn van ervaringen verdwijnt wanneer de energie weer stromend wordt gemaakt. Herinneringen worden zachter en ervaringen iets om naar te kijken zonder er nog last van te hebben.

Door de allereerste blokkade op te sporen en daar healing op te doen, zullen de slechte ervaringen die daarop gevolgd zijn, ook opgelost worden.

 

Een behandeling duurt per sessie ongeveer ander uur tot twee uur. Mocht U vooraf iets meer willen weten, dan kunt U altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Via de e-mail op : hetty@merkivah.nl

Afspraken maken

Telefonisch op nummer +31 (0)6 42 67 27 65

maandag t / m vrijdag 08.30 — 16.00 uur

 

Bij geen gehoor kunt u inspreken.

 

Tarief

Een persoonlijke sessie kost € 90 per uur ( vrijgesteld van BTW ) deze prijs geldt voor particulieren. Het tarief voor coaching voor bedrijven is € 160 per uur.

 

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur.

Indien u een consult van één uur wilt, graag van te voren aangeven.